tiistai 14. heinäkuuta 2009
Tagliatelle rustico
Yksinkertainen on hyvää. Tämän pastan raakaineet eivät vaadi edes erikoistoimenpiteitä kuljetuksen aikana. Tarkoitan että ylimääräisiä kylmäkallejakaan ei mukaan tarvita. Raaka-aineet vain reppuun ja matkaan. Kun nälkä yllättää, ruoka on minuuteissa valmis.
Tarvitset:
Trangian
Veitsen
Leikkuualustan
Sekä:
Oliiviöljyä
Valkosipulia
Salviaa
Basilikaa
Persiljaa
Kuivapastaa esim. Tagliatelle
Suolaa
Pippuria myllystä
Keitä pasta ja jätä se odottamaan hetkeksi (kaada vesi pois ja lisää joukkoon oliiviöljyä ettei pasta jämähdä klimpiksi). Pilko valkosipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää pilkottu salvia ja anna hautua hetki. Varo ettet polta valosipulia. Kaada valkosipulit ja salvia pastan sekaan sekä lisää joukkoon myös pilkottu basilika ja persilja. Lisää öljyä päälle ja sekoita. Mausta pippurilla ja nauti.