skip to main | skip to sidebar

Tuulenhuminaa

Petri Hautala

perjantai 3. syyskuuta 2010

Päärynäspaghetti





Tarvitset:
retkikeittimen
veitsen

Sekä:
spaghettia
1 päärynä
pala homejuustoa
vajaa kourallinen erilaisia pähkinöiä
kevätsipulia
mustapippuria
suolaa

Keitä pasta suolatussa vedessä lähes kypsäksi. Kaada vesi pois ja lisää joukkoon paloiteltu homejuusto sekä pilkottu sipuli ja pähkinät. Sekoita ja mausta mustapippurilla.
Lähettänyt TUULENHUMINAA klo 12.08
Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

AddThis

Share

Blogiarkisto

  • ►  2013 (1)
    • ►  huhtikuuta (1)
  • ▼  2010 (92)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (11)
    • ▼  syyskuuta (17)
      • Pinaattipasta
      • Nyt kaatui sokerikuppi
      • Lammas-kanttarelli kastike
      • Hämmästelyä
      • Siinä se taas on
      • Hernekeitto
      • Perunasaalattia nro 3 ja ryynikkaraa
      • Lohta ja kurkkusalaattia
      • Cappelleti in brodo
      • Luumua ja uunijuustoa
      • Ihmeellinen valo
      • Tuore tattisalaatti
      • Rosmariinilla ja rakuunalla maustettua matsutakea
      • Matsutake keitto
      • Tattipasta
      • Päärynäspaghetti
      • Jos metsään haluat mennä nyt
    • ►  elokuuta (5)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (8)
    • ►  maaliskuuta (12)
    • ►  helmikuuta (10)
    • ►  tammikuuta (20)
  • ►  2009 (188)
    • ►  joulukuuta (16)
    • ►  marraskuuta (14)
    • ►  lokakuuta (20)
    • ►  syyskuuta (23)
    • ►  elokuuta (36)
    • ►  heinäkuuta (35)
    • ►  kesäkuuta (25)
    • ►  toukokuuta (15)
    • ►  huhtikuuta (4)

TUTUSTU TÄSTÄ KIRJAAN

TUTUSTU TÄSTÄ KIRJAAN

facebook

Liity faniksi facebookissa sivuihin Nautintoja luonnossa