sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Lammas-kanttarelli kastike




Tarvitset:
nuotion
valurautapannun
(voit hyvin tehdä ruoan
myös retkikeiuttimellä)
veitsen
lusikan

Sekä:
kourallinen tuoreita kanttarelleja
150 g lampaan sisäfilettä
purkki creme fraishea
1 tl kuivattua timjamia
voita
1 tomaatti
1 sipuli
suolaa

Viipaloi file ohuiksi lastuiksi. Pilko sipuli pieneksi. Puhdista kanttarellit ja puolita. Paista kanttarelleja, sipuleita ja lammasta pannulla noin 5 minuuttia. Halkaise tomaatit kahdeksaan osaan ja poista niistä sisus. Kaada creme fraishe ja tomaatit pannulle lihan ja sienten sekaan. Lisää kastikkeen sekaan 1 tl kuivattua timjamia ja mausta suolalla. Tarjoa vaikka riisin kanssa.