maanantai 3. elokuuta 2009

Kukkakaalicouscous




Tarvitset:
Trangian
Veitsen
Leikkuulaudan

Sekä
Kukkakaalia noin 200 g
10 tuoretta herneenpalkoa
tuoretta kurkkua
2 rkl curry-jauhetta
suolaa
kourallinen pieniä kanttarelleja
oliiviöljyä

Pilko kukkakaali veitsellä niin pieneksi kuin saat. Paista kukkakaali ja curryseosta 2 minuuttia koko ajan hämmentäen. Älä polta.. Lisää vettä ( niin paljon että kukkakaali juuri ja juuri peittyy) Kiehuta kukkakaalia 5-6 minuuttia. Perkaa herneet ja paloittele kurkku noin sentin kuutioiksi. Kun kukkakaali on kiehunut 5 minuuttia lisää herneet ja kurkku ja mausta suolalla Sekoita ja nostele lautaselle. Paista sieniä öljyssä minuutin verran. Mausta suolalla. Asettele lautaselle curryn viereen. Nauti,