torstai 27. elokuuta 2009
Kanttarelleja ja mozarellaa puolukkakastikkeessa
Tarvitset:
Trangian
Veitsen
Lusikan
Sekä:
Kanttarelleja
1 mozarella-juusto
1/2 dl puolukoita
4 rkl puolukkalikööriä
1 rkl hunajaa
suolaa
valkopippuria
Keitä puolukoita 1dl:ssä vettä kunnes puolukat hajoavat, noin 6-8 minuuttia (lisää tilkka vettä jos neste haihtuu liikaa) lisää joukkoon hunaja ja keitä vielä 2 minuuttia hiljaisella liekillä koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon likööri ja anna kiehua minuutin verran. Nosta pois tulelta ja jätä odottamaan. Kastike tulee jäädä juoksevaksi.
Pilko sienet isoiksi lohkoiksi ja paista nopeasti voissa, max 1 minuutti. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Leikkaa mozarella siivuiksi. Kokoa annos kauniisti lautaselle ja nauti lämpimänä.