sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Italialainen pyttipannu




tarvitset:
retkikeittimen


Sekä:
200 g spagettia
2 kanafilettä
3 rkl pähkinäseikoitusta
suolaa
timjamia
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä
rucolaa
parmasaaniraastetta

Keitä pasta lähes kypsäksi suolatussa vedessä ja siirrä sivuun odottamaan. Ålä kaada vettä pois niin pasta pysyy lämpimänä kunnes paistat kanan. Paloittele kanat ja paista. Hieman ennen kuin kanat ruskistuvat kaada joukkoon pähkinät sekä pilkottu timjami ja anna niiden lämmetä kanojen seassa. Kaada nyt vesi pastasta pois ja lisää pastan joukkoon välitömästi kanat ja pähkinät. Raasta reilusti joukkoon parmesaania ja sekoita. Annostele lautaselle ja jauha päälle mustapippuria. Tarjoile tuoreen rucolan kanssa.