maanantai 9. marraskuuta 2009

Kuskusta ja hapankorpussa leivitettyä kampelaa





Tarvitset:
Trangian
Haarukan
Morttelin

Sekä:
Kampelafileitä
3 hapankorppua
suolaa myllystä
valkopippuria
1 kananmuna
vehnäjauhoa

2 dl vettä
2 dl kuskusta
½ kanaliemikuutio
1 tl sahramia
2 rkl voita

Aloita Kuskusista. Pane 2 dl vettä, 2 rkl voita puolikas kanaliemikuutio ja sahrami kiehumaan. Kun vesi kiehuu lisää joukkoon kuskus ja nosta syrjään. Sekoita hyvin ja jätä vetäytymään kalan valmistuksen ajaksi.

Mausta kala suolalla ja valkopippurilla. Pyöritä vehnäjauhoissa. Hakkaa huhmaressa hapankorput jauhoksi. Riko kananmuna ja sekoita hapankorppujauho siihen. Pyöritä kalafileitä vielä korppujauhokanamuna seoksessa ja paista voissa rapeaksi. Nauti kuskusin kanssa.