perjantai 17. syyskuuta 2010

Lohta ja kurkkusalaattia




Tarvitset:
veitsen
nuotion
alumiinifoliota

Sekä:
Lohta
2,5 dl paloiteltua kurkkua
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl hienonnetua persiljaa
6 mustaa kivetöntä oliivia
1 iso tomaatti
2 tl balsamicoa
mustapippuria
suolaa


Kääri lohi alumiinipaperiin ja nosta lohi hiillokselle nahkapuoli alaspäin. Anna hautua 15 minuuttia. Nahka saa palaa, kala ei. Pilko kurkku pieniksi kuutioiksi. Poista tomaatista sisus ja pilko malto kuutioiksi. Pilko mustat oliivit pieneksi. Pilko vielä persilja pieneksi. Sekoita vihannekset ja oliivi ja kaada sekaan 2 rkl oliiviöljyä seka 2 tl balsamicoa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.