keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Pinaattipastaa ja uusia perunoita




Tässä pastassa on mukana pinaattia. Pasta on nimeltään fettuccine ja se on tälläkertaa tuorepastaa. Olen vannonut etten käytä eineksiä, mutta päätin kokeilla nyt kuitenkin valmista tuorepastaa, sillä metsäolosuhteissa pastan tekeminen on työlästä. Toki kuivapastanakin fettuccinea saa, mutta nyt näin.


Tarvitset:
trangian
veitsen
leikkuualustan

Ja lisäksi:
paketin tuoretta pinaattipastaa (fettuccine)
pieniä uusia perunoita
2 pientä saloottisipulia
1 valkosipulin kynsi
suolaa
oliiviöljyä
pieni nippu ruohosipulia

kuori, pilko perunat ja keitä kypsiksi. uudet perunat voit keittää kuorineen. Kaada vesi pois ja jätä odottamaan.
Freesaa pilkottu sipuli ja pieneksi pilkottu valkosipuli oliiviöljyssä. älä paista sipuleita pehmeäksi.
Keitä pasta lähes kypsäksi, suolatussa vedessä.
Kaada vesi pois. Lisää pastan joukkoon perunat ja sipulit. Ripottele päälle oliiviöljyä ja sekoita varovasti. Kkruunaa koko annos tuoreella ruohosipulilla.