skip to main
|
skip to sidebar
Tuulenhuminaa
Petri Hautala
sunnuntai 7. kesäkuuta 2009
Bucatini allàmatriciana
Ruoka on saanut nimensä Rooman lähellä sijaitsevan Amatricen kaupungin mukaan. Oikea pecorino parmesaanin sijaan kruunaa annoksen. Helppoa kuin mikä.
Resepti kirjassa Tuulenhuminaa
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
AddThis
Share
Blogiarkisto
►
2013
(1)
►
huhtikuuta
(1)
►
2010
(92)
►
marraskuuta
(1)
►
lokakuuta
(11)
►
syyskuuta
(17)
►
elokuuta
(5)
►
heinäkuuta
(3)
►
toukokuuta
(5)
►
huhtikuuta
(8)
►
maaliskuuta
(12)
►
helmikuuta
(10)
►
tammikuuta
(20)
▼
2009
(188)
►
joulukuuta
(16)
►
marraskuuta
(14)
►
lokakuuta
(20)
►
syyskuuta
(23)
►
elokuuta
(36)
►
heinäkuuta
(35)
▼
kesäkuuta
(25)
Lämmin varhaisperuna-paahtopaistisalaatti
Hetki
*Köyhiä ritareita ja kuusenkerkkäsiirappia
*Paistettua lammasta, korvasieniä ja nuotioleipää
*Nuotio nieriää ja caponataa
*Nuotioleipää
Kylmäsavulohta, tuorejuustoa ja tummaa leipää
Koskeljärvi
Sosiaalinen ihminen
Nokkos-cashewpähkinäpestoa ja penneä
Kuusenkerkkäsiirappia ja nuotiolettuja
Esteettinen koe
*Voiko hyvä olla vielä parempaa?
Nokkoskeitto
Eksyksissä
Kylmäsavusillitartar
Pinaattipastaa ja uusia perunoita
Luonto
Kesä
Lämmin pekoni-vuohenputkisalaatti
Toscanalainen kasviskeitto
Bucatini allàmatriciana
Korvasienikeitto
Rautsuo
Lämmin pinaatti-pähkinä salaatti
►
toukokuuta
(15)
►
huhtikuuta
(4)
TUTUSTU TÄSTÄ KIRJAAN
facebook
Liity faniksi facebookissa sivuihin
Nautintoja luonnossa