torstai 14. lokakuuta 2010

Nuotiomuikkuja ja pinaattiperunoita




Tarvitset:
nuotion
alumiinifoliota
veitsen

Sekä:
perunoita
perattuja muikkuja
pieniä kuusenoksia
kirsikkatomaatteja
pinaatinlehtiä
1 salottisipuli
mustapippuria
merisuolaa
oliiviöljyä

Pujota jokaisen muikun sisään kuusenoksa. Ripottele suolaa muikkujen päälle ja kääri kaikki yhteen folion sisään. Kuori perunat sekä sipulit ja pilko ne pieneksi. Paloittele tomaatti. Sekoita perunat, tomaatti, sipulit ja pinaatinlehdet toiseen foliokääreeseen ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lorauta päälle oliiviöljyä ja sulje käärö. Nosta molemmat kääröt hiillokselle. Anna kypsentyä 15 minuuttia. Poista kuusenoksat kypsistä mukuista ennen tarjolle asettamista.