sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Minttujogurttia ja siideripäärynöitä




Tarvitset:
Retkikeittimen
Veitsen

Sekä
2 dl maustamatonta jogurttia
omena siideriä
1 päärynä
1 rkl kuusenkerkkäsiirappia
10 mintunlehteä
1 rkl raesokeria
2 rkl pinjansiemeniä

Hienonna mintunlehdet veitsellä. Sekoita lehdet ja raesokeri jogurtin joukkoon.
Paahda pinjansiemenet kevyesti vaalean ruskeiksi ja siirrä odottamaan. Paloittele päärynä ohuiksi lohkoiksi ja keitä lohkoja viisi minuuttia 1 dl:ssa siideriä. Lisää sekaan kuusenkerkkäsiirappi ja keitä vielä kaksi minuuttia. Nosta päärynät lautaselle ja lusikoi päälle minttujogurttia ja paahdettuja pinjansiemeniä. Koristele vielä mintunlehdillä.