keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Kylmäsavuporotortilla




Tarvitstet:
Trangian
veitsen

Sekä:
3 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
0,5 l maitoa
suolaa
1 tl sokeria
2 rkl voisulaa
suppilovahveroita
kulmäsvustettua poron lihaa
1 salotti sipuli
raejuustoa
valkopippuria

Sekoita kananmunat ja maito keskeknään. Lisää voi ja jauhot sekä 1/2 tl suolaa ja 1 tl sokeria. Jätä seisomaan hetkeksi. Pilko sipuli pieneksi ja paista ne ja suppilovahverot niin että neste on haihtunut sienistä. mausta valkopippurilla ja ripauksella suolaa. leikkaa kylnäsavuporosta pieniä suikaleita ja sekoita kaikki ainekset raejuustoon. Tarkista maku. Paista taikinasta lettuja. Lisää jokaisen letun väliin valmistamaasi poro-sieni-raejuustoseosta ja kääri lettu rullalle ja nauti.