tiistai 17. marraskuuta 2009
Gorgonzola-Suppilovahverokeitto kookosmaidosta
Tarvitset:
Trangian
Veitsen
Sekä
1 litra suppilovahveroita
1 litra kookosmaitoa
50 g gorgonzolajuustoa
½ sitruunan mehu
6 cl portviiniä
2 rkl vehnäjauhoja
suolaa
cayennepippuria
2 rkl voita
1 salottisipuli
1 kanalimikuutio
1 tl kapriksia
rucolaa
Paista putsatuista sienistä neste pois. Lisää voi ja pilkottu sipuli. Kuullota muutama minuutti. Lisää jauhot sekoittaen joukkoon. Kaada kookosmaito sekaan ja lisää joukkoon liemikuutio. Annan kiehua vielä muutama minuutti. Lisää portviini sitruunan mehu ja pieneksi pilkottu kapris. Mausta suolalla ja cayenepippurilla. Kaada lautaselle ja tarjoa tuoreen rucolan kanssa.