skip to main | skip to sidebar

Tuulenhuminaa

Petri Hautala

maanantai 6. syyskuuta 2010

Matsutake keitto



Tarvitset:
retkikeittimen
veitsen

sekä:
1 keskikokoinen matsutake
(männyntuokusuvalmuska)
0,5 l vettä
tuoretta korianteria
suolaa

Paloittele sieni siivuiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta suolalla sopivaksi. Keitä sieniä kaksi minuuttia. Sekoita joukkoon silputttuja koriantrinlehtiä ja annostele keitto lautaselle. Kaada mukaan myös lientä.
Lähettänyt TUULENHUMINAA klo 16.02
Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Näytä mobiiliversio

AddThis

Share

Blogiarkisto

  • ►  2013 (1)
    • ►  huhtikuuta (1)
  • ▼  2010 (92)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (11)
    • ▼  syyskuuta (17)
      • Pinaattipasta
      • Nyt kaatui sokerikuppi
      • Lammas-kanttarelli kastike
      • Hämmästelyä
      • Siinä se taas on
      • Hernekeitto
      • Perunasaalattia nro 3 ja ryynikkaraa
      • Lohta ja kurkkusalaattia
      • Cappelleti in brodo
      • Luumua ja uunijuustoa
      • Ihmeellinen valo
      • Tuore tattisalaatti
      • Rosmariinilla ja rakuunalla maustettua matsutakea
      • Matsutake keitto
      • Tattipasta
      • Päärynäspaghetti
      • Jos metsään haluat mennä nyt
    • ►  elokuuta (5)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (8)
    • ►  maaliskuuta (12)
    • ►  helmikuuta (10)
    • ►  tammikuuta (20)
  • ►  2009 (188)
    • ►  joulukuuta (16)
    • ►  marraskuuta (14)
    • ►  lokakuuta (20)
    • ►  syyskuuta (23)
    • ►  elokuuta (36)
    • ►  heinäkuuta (35)
    • ►  kesäkuuta (25)
    • ►  toukokuuta (15)
    • ►  huhtikuuta (4)

TUTUSTU TÄSTÄ KIRJAAN

TUTUSTU TÄSTÄ KIRJAAN

facebook

Liity faniksi facebookissa sivuihin Nautintoja luonnossa