skip to main | skip to sidebar

Tuulenhuminaa

Petri Hautala

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Luumua ja uunijuustoa




Tarvitset:
veitsen

sekä:
pala uunijuustoa
tuoreita luumuja
mintun lehti
kuusenkerkkäsiirappia
kanervan kukkia koristeeksi

Posta luumuista kivet ja pilko hedelmäliha neljään osaa. paloita uunijuusto kuutioiksi. Sillpua mintun lehti. Sekoita kaikki keskenään. Valuta päälle kuusenkerkkäsiirappia. ja koristele lopuksi kanervan kukilla.
Lähettänyt TUULENHUMINAA klo 20.18
Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Näytä mobiiliversio

AddThis

Share

Blogiarkisto

  • ►  2013 (1)
    • ►  huhtikuuta (1)
  • ▼  2010 (92)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ►  lokakuuta (11)
    • ▼  syyskuuta (17)
      • Pinaattipasta
      • Nyt kaatui sokerikuppi
      • Lammas-kanttarelli kastike
      • Hämmästelyä
      • Siinä se taas on
      • Hernekeitto
      • Perunasaalattia nro 3 ja ryynikkaraa
      • Lohta ja kurkkusalaattia
      • Cappelleti in brodo
      • Luumua ja uunijuustoa
      • Ihmeellinen valo
      • Tuore tattisalaatti
      • Rosmariinilla ja rakuunalla maustettua matsutakea
      • Matsutake keitto
      • Tattipasta
      • Päärynäspaghetti
      • Jos metsään haluat mennä nyt
    • ►  elokuuta (5)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (8)
    • ►  maaliskuuta (12)
    • ►  helmikuuta (10)
    • ►  tammikuuta (20)
  • ►  2009 (188)
    • ►  joulukuuta (16)
    • ►  marraskuuta (14)
    • ►  lokakuuta (20)
    • ►  syyskuuta (23)
    • ►  elokuuta (36)
    • ►  heinäkuuta (35)
    • ►  kesäkuuta (25)
    • ►  toukokuuta (15)
    • ►  huhtikuuta (4)

TUTUSTU TÄSTÄ KIRJAAN

TUTUSTU TÄSTÄ KIRJAAN

facebook

Liity faniksi facebookissa sivuihin Nautintoja luonnossa