skip to main | skip to sidebar

Tuulenhuminaa

Petri Hautala

maanantai 4. lokakuuta 2010

Kuusitee




Tarvitset:
retkikeittimen
tai nuotin ja kattilan

Sekä:
Muutama noin 7 cm
mittainen tuore kuusenoksa.
2 rkl hunajaa
0,5 l vettä

Keitä pieniä oksia vedessä 10 minuuttia. Lisää hunaja. Nosta oksat ja neulaset vedestä ja nauti. Juoma on hyvää myös kylmänä.
Lähettänyt TUULENHUMINAA klo 11.29
Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu
Näytä mobiiliversio

AddThis

Share

Blogiarkisto

  • ►  2013 (1)
    • ►  huhtikuuta (1)
  • ▼  2010 (92)
    • ►  marraskuuta (1)
    • ▼  lokakuuta (11)
      • Lähiruokala
      • Kalakaupunki
      • Retkeilijän keittokirja
      • Nuotiomuikkuja ja pinaattiperunoita
      • Rukiinen tattimunakas
      • Visseli soikoon
      • Tomaatti-sipulisalaatti
      • Mustikkajogurtti
      • Kuusitee
      • Minttujogurttia ja siideripäärynöitä
      • Metsäuni
    • ►  syyskuuta (17)
    • ►  elokuuta (5)
    • ►  heinäkuuta (3)
    • ►  toukokuuta (5)
    • ►  huhtikuuta (8)
    • ►  maaliskuuta (12)
    • ►  helmikuuta (10)
    • ►  tammikuuta (20)
  • ►  2009 (188)
    • ►  joulukuuta (16)
    • ►  marraskuuta (14)
    • ►  lokakuuta (20)
    • ►  syyskuuta (23)
    • ►  elokuuta (36)
    • ►  heinäkuuta (35)
    • ►  kesäkuuta (25)
    • ►  toukokuuta (15)
    • ►  huhtikuuta (4)

TUTUSTU TÄSTÄ KIRJAAN

TUTUSTU TÄSTÄ KIRJAAN

facebook

Liity faniksi facebookissa sivuihin Nautintoja luonnossa